Bekijk onze diensten

ARBO-Comfort metingen

Als er klachten zijn met betrekking tot het binnenmilieu is het zaak te achterhalen waardoor deze veroorzaakt worden. Renza Airflow Solutions kan daarvoor allerhande metingen verrichten, zoals:

  1. luchttemperatuur
  2. gemiddelde stralingstemperatuur
  3. Luchtvochtigheid
  4. Luchtsnelheid
  5. Geluidsniveau
  6. CO2-gehalte
  7. Luchtkwaliteit

Met de metingen 1 t/m 4, gemeten volgens NEN-ISO-7726, kan aan de hand van de norm NEN-EN-15O-7730 een uitspraak worden gedaan over het thermisch binnenklimaat. Daarbij worden de PMV (predicted mean vote)- en de PPD (percentage of people dissatisfied)­ waarde berekend.

De metingen kunnen eenmalig worden verricht, maar ook gedurende een langere periode worden geregistreerd met behulp van dataloggers. Verder kunnen de metingen worden uitgebreid met rookproeven en checks van de uitblaaspatronen.

Ook kan Renza Airflow Solutions de aanwezigheid van een grote hoeveelheid gassoorten in de lucht meten en samples nemen van de lucht voor bacteriologisch onderzoek en kiemgetalbepaling.

Van deze arbo/comfortmetingen ontvangt de opdrachtgever een overzichtelijke rapportage van meetgegevens en aanbevelingen.

Met een “ARBO/comfortonderzoek “brengt Renza Airflow Solutions eventuele klachten in beeld en worden oplossingen aangedragen.

Arbo comfort metingen
Luchtzijdig inregelen

Luchtzijdig inregelen

Waterzijdig inregelen

Waterzijdig inregelen

Geluidsmeting

Geluidsmetingen

Arbo comfort metingen

ARBO-Comfort metingen

Validatie

Validatie

Troubleshooting

Troubleshooting

Direct inzicht in de mogelijkheden?

Omschrijf de klacht(en) en wij informeren u vrijblijvend over onze werkwijze om de problemen te verhelpen

Contactformulier

Bent u benieuwd naar onze diensten?

Offerte aanvraag

Heeft u nog vragen voor ons?