Bekijk onze diensten

Commissioning

Het belang dat gebouwen in ons leven speelt wordt vaak onderschat. De hoeveelheid tijd die we in gebouwen doorbrengen maakt dat het garanderen van een acceptabel comfortniveau van het binnenklimaat voor de gebruikers van groot belang is. Dit kan alleen bereikt worden als alle partijen die betrokken zijn bij het bouwproces bijdragen aan het leveren van een kwaliteitsproduct.

Om het best mogelijke binnenklimaat te kunnen realiseren in een nieuw gebouw wordt een groot aantal activiteiten gedurende het bouwproces gelijktijdig uitgevoerd. Commissioning is de activiteit die kwaliteit van de te installeren installaties, alsmede het te realiseren binnenklimaat verzekert.

Commissioning kan daarom omschreven worden als het proces van het verzekeren dat de installatie gaat doen wat de gebruiker en of de eigenaar nodig hebben of wensen.

Er zijn vijf fasen te onderscheiden in het bouwproces, elk met invloed op elkaar. Deze zijn de programma-, ontwerp-, uitwerking- uitvoerings- en beheerfase. Voor het beste resultaat moet de commissioning autoriteit bij alle fasen betrokken zijn. Efficiƫnt en nauwkeurig testen en inregelen/inbedrijfstellen van een installatie vraagt om een installatie waarin de juiste voorzieningen zijn opgenomen.

Daarom moet de Commissioner minimaal vanaf de ontwerpfase worden betrokken bij een project. Vastgoed ontwikkelaars, installateurs, eigenaren en gebruikers doen er goed aan om Renza Airflow Solutions derhalve zo vroeg mogelijk bij het bouwproces te betrekken.

Renza Airflow Solutions draagt graag bij aan een werkende installatie zoals deze ontworpen is.

Commissioning
Luchtzijdig inregelen

Luchtzijdig inregelen

Waterzijdig inregelen

Waterzijdig inregelen

Geluidsmeting

Geluidsmetingen

Arbo comfort metingen

ARBO-Comfort metingen

Validatie

Validatie

Troubleshooting

Troubleshooting

Direct inzicht in de mogelijkheden?

Omschrijf de klacht(en) en wij informeren u vrijblijvend over onze werkwijze om de problemen te verhelpen

Contactformulier

Bent u benieuwd naar onze diensten?

Offerte aanvraag

Heeft u nog vragen voor ons?